hold da op en sæk lopper

Fem en halv uge

Hvalpene har alle fundet deres familier, og vi er godt i gang med socialiseringen, og de har prøvet mange ting.  De har været i mange hænder, deriblandt mange børnehænder. Og de har været ude på flere lange køreture. Det klarede de fint, så det bliver ikke så slemt for dem, når de skal flytte hjemmefra og ud og køre i bil.

bilturDSC_0075

Hvalpene vil helst være, hvor vi er. Vi har derfor hurtigt tilpasset os, og lært at gå forsigtigt rundt i stuen, for de er rundt omkring os hele tiden.

IMG_0266

Det kan gå voldsomt for sig når de leger nu. Men selvom mor Lily ligger og sover, så er hendes ene hjernehalvdel vågen. Hvis det lyder for voldsomt for hendes smag, er hun der som et lyn. Så stikker hun snuden ned mellem dem. Konflikten afblæses, og de to stridende parter går hver til sidst. Bare vi kunne gøre sådan i menneskeverden også. Ud med soldater – ind med mødre.DSC_0079IMG_0251

Fem uger gamle er hvalpenes individuelle sind ved at blive tydeligt.
Crumble 14/5

Crumble – stille og rolig, man kunne også fristes til at sige magelig. Han foretrækker at ligge på ryggen og blive nusset på maven. Når pigerne overfalder ham, synes han det er lettest at overgive sig med det samme, selvom han kunne klare dem i en håndevending. Han blive sikkert lige som tyren Ferdinand, han vil bare gerne sidde og dufte til blomsterne.

DSC_0100

Albi – hviler fuldkommen i sig selv. Elsker at lege med sine søskende, og elsker at ligge og bide i langt hår. Men det er næsten lige så sjovt at lege helt alene. Jeg mener, det er da lige så sjovt at bide i sin egen hale, når de andres hele tiden bliver trukket ud af munden på mig?

DSC_0103

Skønne Coco, har det mest elskelige sind. Altid glad, altid parat til at blive nusset på maven. Elsker huler. Og selvom hun helst falder i søvn med sine søskende, så lister hun gerne helt ind i hjørnet eller under et tæppe, for det er så hyggeligt.

DSC_0095

Bedårende Alva, fuld af spillopper. Hun har fået tilnavnet Columbus, fordi hun er en sand opdagelsesrejsende. Det er hende, som udforsker verden og viser sine søskende vejen. Det er hende, som står først op, og går sidst i seng.

Hele kuldet 14/5DSC_0089DSC_0090